LABORATOR/PUNCT LUCRU/DEPOZIT BLACK JACK - BAICOI jud. PRAHOVA: +40 766 309663; +40 760 295128
SEDIU FOCSANI jud. VRANCEA: +40 766 309663; +40 744 600378
Cu peste 30 de ani de experienta in domeniu
REPREZENTANT UNIC PENTRU ROMANIA SI ESTUL EUROPEI AL COMPANIEI BLACK JACK TIRE SUPPLIES INC - USA.
Dreptul de exclusivitate pentru importul produselor Black Jack - USA IN ROMANIA SI EUROPA DE EST apartine SEPROM

 

 De ce suntem cei mai buni pe piaţă? 

NOI CEILALTI

 

Noi:


         Şnururile Black Jack - Reparare Anvelope sunt construite din 12 fibre multifilare, ultra-rezistente, extra-elastice din kevlar - materialul de bază din componența vestelor antiglonț ale trupelor speciale de intervenție. Prezintă rezistență deosebită la forţe extrem de mari şi sunt caracterizate de un grad înalt de elasticitate. Fiecare fir de kevlar din fiecare fibră multifilară este impregnat cu un compus din cauciuc crud vulcanizat - o variantă de gumă butilică. Acest compus este dezvoltat în laboratoarele Black Jack - USA sub patent aparţinând aceleiaşi firme si constituie o parte importantă a succesului produselor noastre. 

 

Concurenţa:


      Şnururile concepute de alte firme în general sunt compuse din 7 fibre de bumbac, unele multifilare altele nu, deci cu rezistenţă mecanică slabă. Fiecare fir este impregnat cu ceară sintetică lipicioasă, drept urmare aceste şnururi vin ambalate în ţiplă sau folie de plastic pentru a preveni uscarea straturilor de ceară. Dezavantajul "reparării" anvelopei este evident: introducerea şnurului va lăsa pe afară o cantitate semnificativă de ceară. În timpul rulării pe şosea la temperaturi specifice verii si la contactul cu substante chimice ce se găsesc uneori împrăştiate pe carosabil - exemplu: motorină, gaz, păcură sau alte substanţe aruncate din neglijenţă sau în mod răutăcios - învelişul de ceară se topeşte sau se dizolvă iar şnurul este aruncat afară de presiunea din anvelopă. Cu puţin noroc aceleaşi fenomene apar şi la o apăsare mai fermă a pedalei de frână. După câţiva kilometri rulaţi pe o şosea cu diferiţi factori perturbatori de genul celor enumeraţi mai sus vom observa calitatea pusă sub semnul întrebării a produselor altor companii.

 

După cum se observă aspectul estetic al şnururilor Black Jack este unul plăcut și nu elimină material în timpul rulajului.

Șnurul Black Jack este o componentă esenţială a reparaţiei anvelopei pentru că sigilează interiorul acesteia împotriva umidităţii, noroiului şi substanţelor chimice, performanţă recunoscută pe plan internaţional.

 

Aici puteti consulta tehnologia de lucru cu snururile Black Jack.